Doelstellingen

De Plus van Twente heeft als doel om een informeel Twents kwaliteitsnetwerk neer te zetten, zichtbaar voor de gehele Nederlandse markt. Het kenmerk van dit netwerk is dat de kwaliteit van iedere individuele ondernemer door alle overige ondernemers wordt onderschreven en uitgedragen. Hierbij worden de typisch Twentse karaktereigenschappen uitgedragen, waar in Nederland behoefte aan is.

Leden van De Plus van Twente spreken onderling af als informeel ambassadeur op te treden voor de anderen; dat is naar de buitenwereld onder de noemer De Plus van Twente. Een voorbeeld: een Twents automatiseringsbedrijf is bijna klaar met een opdracht bij een bedrijf in het westen en verneemt terloops dat deze opdrachtgever plannen heeft om uit te breiden. Op dat moment zal de Twentse ondernemer optreden als ambassadeur voor De Plus van Twente en bijvoorbeeld een Twentse bouwonderneming en/of architect aanbevelen.

Van oorsprong

Het initiatief om de kracht van het Twentse bedrijfsleven maximaal te bundelen komt uit Twente; uit Oldenzaal, om meer specifiek te zijn. Belangrijker is dat de ijzersterke en veelzijdige Twentse karaktereigenschappen in beeld worden gebracht in heel Nederland. De Plus van Twente kan voortreffelijk voorzien in de behoefte aan die Twentse mentaliteit.

In essentie

Twente staat bekend als een regio waar de meer klassieke normen betreffende serieuze arbeid, vakkundigheid, dienstbaarheid, betrouwbaarheid, integriteit en gastvrijheid nog vanzelfsprekend zijn. Het zijn Twentse eigenschappen die een uitstekende basis vormen voor zakelijke initiatieven. Kortom: Twentse ondernemers en vakmensen staan voor hun zaak; overal in Nederland!

Concreet

Een onafhankelijke selectiegroep binnen De Plus van Twente staat borg voor een uitvoerige screening van kandidaat-bedrijven op basis van de hierboven genoemde sterke punten. De aangesloten bedrijven hebben een uitstekende en vaak lange staat van dienst, zijn modern qua beleid, hebben veel groeipotentieel en beschikken over een solide bedrijfsvoering.

bijeenkomst 9 maart 2017

bijeenkomst

09 Maart 2017

Beste leden,

Het programma staat op de site.

Mag ik jullie verzoeken, voor wie dat nog niet gedaan heeft, zich aan te melden.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Jan Rödel, Toine Gervink en Marcel Bosch

meer informatie

Leden login

 

Everts Bekman Incasso & Deurwaarders

G.J. Bekman
Meppel

meer informatie

Ontwikkeling website

deze website is gemaakt door:

Hardworks App en Website ontwikkeling

Meer informatie

Zoeken
Sitemap
Disclaimer
Interessante links

De Plus van Twente

Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

Contact  Judith Scholten
Telefoon 053 432 72 00

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu online in!

Klik dan hier.