Bijeenkomst 25 juni

Houd twee flinke kuddes limousin runderen op zo natuurlijk mogelijke wijze. De koeien, kalveren en eigen stieren grazen rond de boerderij op prachtig grasland vol klaver en kruiden en krijgen daarnaast granen uit de omgeving. Harry is namelijk behalve boer, ook kok, levensgenieter én lid van Slow Food. En vindt dat wat zijn koeien eten uit de directe omgeving moet komen. Dan pas krijg je een smaak die onderscheidend is en spreek je over een regionaal product. De boerderij van Harry en zijn vrouw Suze heeft een eigen slachterij en het vlees van hun dieren wordt verkocht als dinkeldalrundvlees. Je kunt het ter plekke kopen of bestellen via internet. Maar je kunt het ook ter plekke eten: op Erve Elferman worden regelmatig proeverijen georganiseerd volgens het ‘van kop tot staart’-principe waar je alles van zo’n limousin rund te proeven krijgt: van tong tot wang en van stoofvlees van de rib tot gerookte biefstuk.


Terug

25-06-2014

bijeenkomst 9 maart 2017

bijeenkomst

09 Maart 2017

Beste leden,

Het programma staat op de site.

Mag ik jullie verzoeken, voor wie dat nog niet gedaan heeft, zich aan te melden.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Jan Rödel, Toine Gervink en Marcel Bosch

meer informatie

Leden login

 

Autohandel René Olde Riekerink

R. Olde Riekerink
Oldenzaal

meer informatie

Ontwikkeling website

deze website is gemaakt door:

Hardworks App en Website ontwikkeling

Meer informatie

Zoeken
Sitemap
Disclaimer
Interessante links

De Plus van Twente

Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

Contact  Judith Scholten
Telefoon 053 432 72 00

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu online in!

Klik dan hier.