Eurosped verkrijgt A-Status!

Het nationaal en internationaal opererende expeditiebedrijf Eurosped B.V. uit Oldenzaal heeft op vrijdag 30 maart j.l. de A-status-award ontvangen van Graydon.

Dit betekent, dat Eurosped tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de logistieke branche.

Directeur Jan Rødel is zeer verguld met de award. “De award is naast een erkenning voor het goede ondernemerschap en het daarbij behorende beleid dat Eurosped voert, zeer zeker ook een beloning voor de jarenlange structurele inspanningen van mijn medewerkers. Zowel voor onze opdrachtgevers als onze leveranciers is het een signaal dat ze in Eurosped een betrouwbare en gezonde partner hebben, die openheid van zaken nastreeft. Het is een stabiele basis voor een vergaande en langdurige samenwerking, die in de huidige economische tijd niet vanzelfsprekend is. Slechts 3% van de ondernemingen in de transportsector voldoet aan de criteria, welke Graydon voor deze award stelt”, aldus Jan Rødel.

Door de strenge criteria komt slechts een selecte groep bedrijven in aanmerking voor de A-status. Zo moet het bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag de kans op wanbetaling nihil zijn. Daarnaast is wordt ieder bedrijf beoordeeld op een mix van factoren, waaronder omzetcijfers, jaarcijfers, solvabiliteit en het betalingsgedrag.

Gertjan Kaart, algemeen directeur bij Graydon: ”Met de award kan Eurosped zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat het bedrijf financieel gezond is en probleemloos aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dit betekent, dat zakenrelaties zonder zorgen met hen kunnen samenwerken”.

Eurosped B.V. - Oldenzaal


Terug

11-04-2012

bijeenkomst 9 maart 2017

bijeenkomst

09 Maart 2017

Beste leden,

Het programma staat op de site.

Mag ik jullie verzoeken, voor wie dat nog niet gedaan heeft, zich aan te melden.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Jan Rödel, Toine Gervink en Marcel Bosch

meer informatie

Leden login

 

Everts Bekman Incasso & Deurwaarders

G.J. Bekman
Meppel

meer informatie

Ontwikkeling website

deze website is gemaakt door:

Hardworks App en Website ontwikkeling

Meer informatie

Zoeken
Sitemap
Disclaimer
Interessante links

De Plus van Twente

Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede

Contact  Judith Scholten
Telefoon 053 432 72 00

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu online in!

Klik dan hier.