Pluspunten

Het is een gegeven dat het bedrijfsleven van Twente ook in andere delen van het land een goede naam heeft. Twentenaren zijn betrouwbare gesprekspartners; zij werken hard voor hun klanten, zijn consequent meegegaan met de modernste ontwikkelingen en zijn tegelijk nuchter gebleven in hun aanpak. De Twentse ondernemer staat bekend als een serieuze en integere leverancier/dienstverlener met een krachtige mentaliteit.

Als De Plus van Twente geven de deelnemende Twentse ondernemers die specifieke zakelijke kwaliteiten een meerwaarde. Dit in de vorm van een gezamenlijke presentatie van Twente als een regio, waarmee het voortreffelijk zakendoen is. In essentie is een succesvolle Twentse ondernemer niet alleen een ambassadeur voor zichzelf, maar tegelijk ook voor zijn collega-ondernemers uit andere branches.

De ondernemers van De Plus van Twente combineren de Twentse karaktereigenschappen waar iedere ondernemer graag mee werkt. De veelzijdige, selecte en ijzersterke Twentse ondernemersgroep biedt u dan ook de volgende pluspunten:

Meer weten over de Plus van Twente?

De Plus van Twente - info@deplusvantwente.nl